Melkein selvisin kokeista. Eilen kävin matikan kokeessa, en oikeastaan mitään osannut, mutta ehkä saan jotain pisteitä kun derivoin kaikki laskut (ja osasta laskin nollakohdan)...kaikissa piti varmaan kuitenkin tehdä niin alkuksi. Pari laskua sain laskettua kokonaan ja ehkä ymmärsinkin mitä laskin. ;)
Tänään olisi ollut toinen koe. Vaan enpä mennyt. Tarkoitus oli, luin eilen ja piti mennä koululle ajoissa lukeakseni vielä ennen koetta. Heräsin kuitenkin armottomaan pääkipuun ja jäin nukkumaan. Nyt harmittaa sillä kipu lähti kuin lähtikin särkylääkkeellä. Yleensä nuo aamupääkivut eivät lähte millään.
Eipä siinä kai muuten mitä, mutta kävin tuon kurssin jo melkein kokonaan viime jaksossa, tässä jaksossa kävin vain puuttuvat tunnit. Ja nyt koe vielä lykkääntyy. Ettei niin kun enempää voi venyä yksi kurssi. Ja opettaja luulee kuitenkin, että lintsaan kun kysyin viimeisellä tunnilla voisiko koetta lykätä. Opettaja ei halunnut ja päätin kyllä itsekin samana iltana, että menen kokeeseen vaikka sitten huonosti lukeneena.

Eipä tässä kai voi mitään. Meni nyt näin. Toivotaan, että ensi jakso menee paremmin. Ei se kyllä mene ellei sitä lunta ala sataa taivaalta. Kuulin ettei *!#!*¤! lääkäri ole enää mielenterveystoimistossa. Voisi ehkä soittaa ja varata sinne ajan, uudellen lääkärille, ja kokeilla josko sieltä saisi jotain apua tähän paskaan fiilikseen.