Ahdistaaaaaa. Ihan kun norsu istuisi rintakehän päällä, henki ei kulje sitten millään. Puristaa kun pahinkin korsetti. Itkettää. Raajat puutuu. Ahmituttaa.

Kävin tänään ensimmäisen kerran tyttöjen talon syömishäiriöhoitosysteemissä. Ei vielä suuremmin mitään kertomista kun lähinnä juteltiin taustoista. Lähiviikkoina varmaan lisää, rupean käymään siellä kerta viikkoon. Jos sossu maksaa sen. Kaiken järjen mukaan pitäisi, mutta olen saanut jonkun äärimmäisen idiootin etuuskäsittelijän joka voi kyllä tehdä ihan mitä tahansa päätöksiä. Lähetin tämän kuun hakemuksen viime kuun ekalla viikolla. Kuun lopussa sain lisäselvityspyynnön kun vuokran maksua ei tiliotteissa näkynyt. No ei kai kun vuokran eräpäivä oli vasta sen jälkeen kun hakemuksen olin laittanut! Piti kiikuttaa kuitti. Ei kelvannut, että olisi ensi kuun hakemuksen yhteydessä nähnyt tiliotteista. Aina ennen on kelvannut ja meinaan sillä todella pitkää aikaa, vuosia, melkein voisi sanoa vuosikausia. Mutta ei tälle tätille. Tänään sain päätöksen käteeni. Tampereella muuten toimeentulotukipäätös pitäisi saada kuulma tehtyä viikossa. Saanen tukehtua paahtoleipääni. Kun sossu vuoden vaihteessa siirtyi paperihakemuksiin ei alle kahdessa viikossa ole eväkään liikkunut, nyt meni kolme viikkoa. Harkinnan varainen hakemus lähti samalla kun tämän kuun hakemus, sen päätöstä saanen lienee odottaa vielä muutaman tovin. Että näin.
Mutta niin, siinä päätöksessä oli tämä ihana B*ö*l*n itkenyt jostain panosta tililleni. "Oma siirto solossa, mistähän siirrosta on kyse ja miltä tililtä?" Olisi pistänyt ne lasit silmille, siinä se oli tiliote pinossa se tiliote miltä tililtä raha oli siirtynyt millekin. Oli se osannut pari riviä aikaisemmin kertoa, että on kahden tilin tiliotteet esitetty, mutta siinä pari riviä alempana ei sitte osannutkaan enää lukea toiselta tililtä miinus 65 euroa. Tosin sossu nyt ei osaa lukea noita miinuksia ikinä, paitsi vuokran, he lukevat vain kaikki plussat. Näin tässäkin, muija kyllä löysi toiselta tililtä +65, mutta ei toiselta sitä miinus -65. Tai näin oletan, oli siinä toisella tilillä muutama muukin summa siirrelty, mutta ne on esitetty jo viime hakemuksen yhteydessä. Tosin tuolta *j*r*i*iltä nyt voi nähtävästi odottaa mitä vain. Anna mun kaikki kestää jos se hoitaa ensi kuussakin mun hakemuksen. Pistin muuten kiertotietä valituksen tuosta sossun toiminnasta. Menee hermot kun jokaisella etuuskäsittelijällä on omat sääntönsä, esim. se viime kesänen ihanuus joka katsoi, että seitsemän euron kauppa huuto.netissä oli tuloja. Siitä meni muuten kaksi euroa postikuluja... Mjoo, voisivat tosiaan katsella noita linjojaan vähän yhteinäiseksi. Tarttee ihmisiä tällä tavalla kiusata.

Niin ja huomenna (tai itseasiassa siis jo tänään) olisi uskonnon koe. Tänään olisi ollut vielä tavalliset tunnit koulussa, mutta ei jaksanut. Ahdistaa ja masentaa niin kovin. Enkä tiedä edes mikä. Kantapäähänkin on iskenyt vissiin luupiikki. Eli voi olla ettei huomenna kävellä kouluun eikä kokeeseen. Voisi vetää peiton korviin ja unohtua jonnekin toiseen maailmaan.